Pla de menjars

Ahir a la nit vaig tenir noies i vaig provar aquesta nova recepta (sempre són les meves…

Ahir a la nit vaig tenir noies i vaig provar aquesta nova recepta (sempre són els meus conillets d’índies per menjar nou 😂). Aquest pollastre cremós i cruixent de llimona va ser un èxit! Servit amb arròs i afegit una mica d’espècies, i va ser el millor per a la nit de vi i batxillerat! Substances enumerats a continuació i consulteu l’enllaç de la bio per obtenir la recepta completa i les instruccions. Porcions 4. Sense gluten ni làctics. • Per al pollastre: ➖Four trossos petits de pits de pollastre orgànics, tallats a trossos petits ➖2 tasses de molles de Panko sense gluten (de Ian’s Naturals) ➖2 tasses de pols d’arrowroot ➖2 ous, barrejats ➖2 cullerades d’aminoàcids de coco ➖1 cullerada d’all fresc ➖1 culleradeta de pebre vermell triturat, pebre i sal marina ➖Ratlladura de half of llimona Per a la salsa: ➖Suc de 2 llimones ➖Ratlladura d’1 llimona ➖1 cullerada de mel ➖1 cullerada de xili i salsa d’all ➖ sal ➖1 cullerada de llet de coco enllaunada Servida sobre arròs o oliva. •

Related Articles

Back to top button