Pla de menjars

Al gener vaig visitar Barcelona i em vaig enamorar de tot el menjar increïble i…

Al gener vaig visitar Barcelona i em vaig enamorar de tot el menjar i els sabors increïbles. Espero fer alguns plats més d’inspiració espanyola, però el primer que volia provar period una paella senzilla i saludable amb el mínim esforç. Vaig decidir afegir-hi gambes, botifarra de pollastre i un munt d’espècies i va resultar tan saborós! També molt fàcil, i va trigar menys de 20 minuts a fer-ho! Vegeu a continuació els components i consulteu l’enllaç per obtenir la recepta completa i les instruccions! La recepta fa unes four porcions! GF, però per fer vegà, utilitzeu pebre vermell i pèsols en lloc de l’embotit de gambes/pollastre • Per a les gambes: ➖Una bona quantitat de pebre vermell ➖Sal marina i pebre ➖2 grans d’all picats ➖20 gambes, desvenades i pelades Per a la paella: ➖3/four tasses de salsa d’arrabiata raoshomemade ➖1 paquet d’arròs de cigrons eatbanza (la paella tradicional utilitza arròs de bombes espanyoles, que cuinaries directament a la paella, jo volia fer-lo més saludable/easy) ➖Suc i la ratlladura d’1 llimona ➖2 embotits de pollastre picants de wholefoods (aquestes són les meves preferides, però puc utilitzar qualsevol marca) ➖Three grans d’all picats ➖1 ceba blanca picada ➖2 tasses de brou de pollastre baix en sodi (jo vaig utilitzar wildharvestbrand) ➖1 cullerada de pebre vermell, orenga, pebre i sal marina ➖Julivert fresc picat ➖*opcional – 2 pebrots serranos, picats •

Related Articles

Back to top button