Pla de menjars

Amanida de pasta de l’arc de Sant Martí carregada per ⁠ ⁠ Seguiu per obtenir receptes saludables diàries ⁠ Detalls…

Amanida de pasta de l’arc de Sant Martí carregada de leeksnbeets 🌈⁠ ⁠ Seguiu healthyeatn per obtenir receptes saludables diàries 🌱⁠ ⁠ Detalls: la meva amanida de pasta consta de ziti que vaig bullir segons les instruccions del paquet. Per a verdures saltejades, vaig enrossir mini pebrots dolços grocs, taronges i vermells, cols de Brussel·les, api i pèsols verds juntament amb cigrons picants que vaig bullir abans al dia i seitán casolà. Per a verdures fresques vaig utilitzar espinacs, ceba vermella i tomàquets. Vaig mantenir l’amaniment lleuger i senzill: oli d’oliva, un raig de suc de llimona, menta fresca i anet del meu jardí i sal marina.

Related Articles

Back to top button