Pla de menjars

Aquest va ser el meu millor àpat del 2021, cuinat pel meu amic Terry i el meu fill Terry en directe…

Aquest va ser el meu millor àpat del 2021, cuinat pel meu amic Terry jslim60 i el meu fill myrandomworldofpie. Terry viu a Kuala Lumpur i ens ha estat cuinant increïbles sopars abans de Nadal, excepte els dos últims nadals de Covid. Va portar tots els substances i els vins (omg, aquests vins, massa increïbles!) i el que més ens va impressionar no és només que sap cuinar, sinó que també està molt tranquil i genial. Obria una ampolla, xerrava, bevia, ens informava de la gran ciutat mentre tots ens reunim al seu voltant, bevent, és clar, i jo pensava “Però tens molts plats per cuinar; posa’t a trencar!” No podria estar tan tranquil… Aquest sopar abans de Nadal el 23/12 va començar amb un perfecte mushi chawan del meu fill. Un parell de nous gingko a la half inferior i una mica d’ikura a sobre, quina manera més deliciosa de començar! Nosaltres (10 de nosaltres) ens vam asseure al voltant de l’illa de la cuina, un grup relaxat de familiars i amics, gaudint de la nostra primera reunió en 2 anys. Em vaig sentir tan bé. El segon plat va ser tempura per fill, després vieiras a la brasa i soba pel vostre de veritat. El següent va ser l’estrella de la nit, el donburi d’abaló sud-africà amb fetge d’abaló i salses de rovells d’ou curats. Un abaló per persona, amb three més si algú encara pot menjar. Un plat realment memorable! Em fa desitjar que torni a ser Nadal! El següent va ser el wagyu escalfat amb un bany de tiges de wasabi. Què puc dir? La foto parla per si mateixa. Els tomàquets i els tomàquets de blat de moro dolços i cruixents van netejar el nostre paladar entremig. La meva panna cotta amb granita de sake de yuzu per a les postres i una taula de formatges per als vins, cada ampolla combinada molt bé per Terry per a cada plat. Un àpat meravellós amb una companyia meravellosa; som tan beneïts! PD: vaig pensar que havia silenciat els vídeos, però el so està activat🙃 ——-

Related Articles

Back to top button