Pla de menjars

DONER DE POLLARES… Què bonica és aquesta setmana de 4 dies?! M’he passat tot el dia pensant que és Tu…

DONER DE POLLARES… Què bonica és aquesta setmana de four dies?! M’he passat tot el dia pensant que és dimarts i per millorar encara més, tinc la resta de la setmana lliure després d’avui! Tinc la intenció de passar una estona amb l’Isla i gaudir de no tenir la setmana laboral recurring ❤️ Ahir a la nit vaig fer doner de pollastre. Tenia previst provar-ho al forn de llenya, però a mesura que s’acostava l’hora del sopar, la pluja també ho va fer! Així que ho vaig cuinar al forn com ho havia fet abans. Això és un plaer a la multitud. Utilitza cuixes de pollastre que la fan tan sucosa i la marinada és suau, de manera que fins i tot els que no els agraden les espècies els encantarà. Serveix amb tota l’amanida, és clar! Deliciosa ❤️ La recepta és de recipe_tin

Related Articles

3 Comments

Back to top button