Pla de menjars

Durant anys he lluitat amb la pregunta “què dimonis menjo per dinar”…

Durant anys he lluitat amb la pregunta “què dimonis menjo per dinar”. Mai no vaig trobar coses que fossin fàcils i ràpids de preparar i la majoria de les vegades vaig acabar menjant el mateix una vegada i una altra fins que em vaig cansar i vaig prémer el botó Postmates. Recentment, tenia ganes d’alguns sabors asiàtics picants i vaig llançar aquest sofregit de cacauet picant i ara s’ha convertit en una de les meves coses preferides per preparar el dinar. Vegeu a continuació els components i consulteu l’enllaç per obtenir la recepta completa i les instruccions! La recepta fa unes four porcions! Per vegà, traieu el pollastre i substituïu-lo per més verdures (el meu suggeriment seria pebrot vermell, germinats i/o espinacs) • ➖half of paquet de fideus d’arròs integral ➖three pastanagues grans pelades i tallades ➖1 tassa de bròquil ➖ 1 tros de pit de pollastre (condimentat i cuit en ferro colat amb sucre moreno, farigola, all fresc, aminoàcids de coco, llima i ceba en pols) ➖1 llauna de cigrons ➖three cullerades de salsa de cacauet (el meu preferit és wholefoods) ➖1 cullerada de sambal oelek ➖2 cebes verdes picades ➖1 cullerada d’all fresc, picat •

Related Articles

Back to top button