Pla de menjars

Durant la quarantena, em vaig divertir fent noves receptes i provant diferents sabors…

Durant la quarantena, em vaig divertir fent noves receptes i provant diferents sabors: he estat en una autèntica puntada mediterrània (de veritat podia menjar una mica de combinació d’hummus/pita/cogombres/feta i olives cada dia) i em vaig trobar fent avorrit dels tacs de pollastre i gall dindi mòlt que fem habitualment, també he estat intentant fer almenys un àpat al dia vegetarià, així que vaig decidir jugar i provar-me amb tacs mediterranis amb quinoa. Si no ets una mica de quinoa, aquesta recepta també podria funcionar amb cigrons! També vaig afegir una salsa de feta picant bomba, que sincerament podia menjar per lliura amb pita, period tan bona 😍 Vegeu a continuació els substances i consulteu l’enllaç per obtenir la recepta completa i les instruccions! La recepta fa unes four porcions! • Per a la quinoa: ➖1 tassa de quinoa ➖1 tassa d’aigua ➖1/three de ceba vermella picada ➖Manat d’espinacs picats ➖2 cullerades d’oli d’oliva verge additional ➖2 cullerades de vinagre de vi negre ➖1 cullerada d’all fresc picat ➖1 cullerada orenga ➖Suc de half llimona • Per a la salsa de feta picant: ➖1 recipient de feta amb herbes (jo vaig utilitzar presidentcheese) ➖2 cullerades d’oli d’oliva verge additional ➖three grans d’all picats ➖1 cullerada de vinagre de vi negre ➖1 culleradeta pebrot vermell triturat ➖three pebrots rostits • Per al 🌮🌮: ➖ sietefoods truita de farina d’ametlla, a la planxa ➖Olives Kalamata, picades ➖giardinera picant (també podeu utilitzar suau o saltar) ➖Menta fresca •

Related Articles

Back to top button