Pla de menjars

Estava recorrent els missatges dels forners amb la meva neboda, assenyalant la forma del batard…

Estava recorrent les publicacions dels flequers amb la meva neboda, assenyalant la forma del batard, no de les bouletardes, m’agrada i, per descomptat, la inspiració period de The Good Loaf’s i gerrie.lanai: pa llarg i de forma uniforme amb costats alts. No sé com ho fan, els costats dels seus batards són alts, mentre que els meus són força inclinats. De totes maneres, vaig trobar la recepta d’ordi torrat de blat sarraí de Gerrie, la vaig fer i m’encanta. El sabor és subtil, però brilla amb una untar de mantega. En common, no m’agraden massa les inclusions al meu pa (però les llavors estan bé); Prefereixo tenir el meu formatge al pa que no pas dins. Fajol d’ordi torrat Massa mare 5% farina de blat sarraí 5% farina d’ordi torrada 40% farina de pa Bob Purple Mill’s 50% farina de pa Tremendous Melanger 77% hidratació 2% sal 20% entrant líquid…

Related Articles

Back to top button