Pla de menjars

Estàvem esperant el nostre vol cap a casa a l’aeroport internacional de Shanghai Pudong i el…

Estàvem esperant el nostre vol cap a casa a l’aeroport internacional de Xangai Pudong i la porta es tancava mentre corria a buscar la meva segona caixa de 鲜肉月饼 xian rou yue bing, pastissos de lluna salats. Vaig agafar el 月饼 i vaig pujar al vol. Quan mossega aquests pastissos de carn, originaris de la zona de Jiangnan que inclou Xangai i Suzhou, la seva pastisseria suau, escamosa i amb olor de llard de porc es trenca i dóna pas a un deliciós, sucosa, farcit de carn de porc amb gust de vi i salsa de soja. . És molt difícil deixar de menjar aquests pastissos! Vaig fer el meu petit, com els de l’aeroport de Xangai, amb 34 g de massa i 30 g de farciment cadascun, perfecte per a dues mossegades, i me’n vaig menjar 4,5 饼 quan van sortir del forn! Els xinesos tenen una manera tan intel·ligent de fer la pastisseria més escamosa, utilitzant dos tipus de massa, una de les quals és un 50% de llard/greix, que ajuda a laminar les capes de massa però no es fon com la mantega es fon a la massa de croissant. , així la massa és fàcil de manejar. No tenia un segell de fortuna, així que vaig utilitzar un segell del nostre estimat gos, Chowder, i això no va funcionar, així que vaig utilitzar un escuradents. Vaig coure la majoria dels pastissos de lluna i n’he fet uns quants a la paella, i els sofregits eren una mica més saborosos, més fragants. Els costats dels pastissos de lluna eren difícils de cuinar, així que vaig acabar la cocció al forn. La recepta i el mètode són massa llargs per publicar-los aquí, així que mireu-los a Qiong, Youtube. No sé si farà que la pasta estigui empapada, però jo afegiria més aigua al farcit de carn perquè quedi més sucós. Fes aquests pastissos de lluna i sabràs per què em vaig arriscar a perdre el meu vol i somiar amb tornar a menjar 鲜肉月饼 a Xangai! ——-

Related Articles

Back to top button