Pla de menjars

Fa un any i mig em vaig mudar a Minnesota amb el meu xicot sense saber-ho realment…

Fa un any i mig em vaig mudar a Minnesota amb el meu xicot sense conèixer realment cap xicota. Tanmateix, és cert el que diuen de Minnesota: tothom és molt agradable 😂. Ahir vaig poder tenir algunes de les meves noies preferides aquí a Minnesota per a un dinar de Galentine i va ser un dia molt divertit. L’estrella principal va ser la meva taula de xarcuteria per al brunch. Fa uns dies vaig començar a reunir petits temes dins del tema. Va resultar tan bomba 🔥 • Per a la taula de xarcuteria: formatge i fruita 🔥1 roda de brie + 1 brie triangular, amb mel rajada 🔥1 bloc de formatge de cabra 🔥Raïm 🔥Nabius 🔥Maduixes 🔥Maduixes 🔥Maduixes 🔥 Cantalup Carns + pa 🔥Llesques de baguette franceses (cuites al forn i regades amb oli d’oliva i condiment italià) 🔥Assortiment de salamis italians 🔥Meló embolicat amb proscutit 🔥Lelles de cansalada 🔥Llesques de pollastre picant a rodanxes de joolsprinses de tot 🔥 però el condiment de bagel 🔥Mini gofres de wholefoods regats amb mantega de sucre morena 🔥Xrop d’auró “Bagel” i lox 🔥Crostini de salmó fumat sobre pa francès (pa cuit al forn a 375 durant 5-7 min, regat amb oli d’oliva italià, ), amb crema de formatge, tot menys el condiment bagel, tàperes, anet, cibulet i un raig de llimona 🔥 Finalment, traderjoes tot menys el bagel iogurt grec • consells: traderjoes té un gran assortiment de formatges i carns per a la meitat del preu de molts altres llocs! Els seus productes també tenen un gran preu. Vaig trobar que tenir petits temes dins del tema del brunch és útil per fer un seguiment del que va anar. Vaig fer servir una mica de fruita i els pètals de rosa (seguint amb el tema més gran del dia de les galentines) per omplir taques que tenien forats! • dimarts

Related Articles

Back to top button