Pla de menjars

HAMBURGUESES DE PORC I DE POMA… Ja no estic esperant el temps! Estic al complet de la suma…

HAMBURGUESES DE PORC I DE POMA… Ja no estic esperant el temps! Estic plenament en mode d’estiu per sopar i les hamburgueses sempre són al menú! M’encanta una hamburguesa, però també estic intentant mirar les energy després de l’afartada de Nadal que va durar four mesos, de manera que aquestes hamburgueses de porc magre són un guanyador. Utilitzant només una picada de porc amb un 5% de greix de aldi, aquestes són bones per a tu i per a la teva butxaca, ja que la picada de porc també és molt assequible. Si us ve de gust intentar forçar l’estiu com jo, podeu trobar la recepta d’aquests ja als meus destacats. Avisa’m si els proves ❤️ Tots els elements aldiuk

Related Articles

Back to top button