Pla de menjars

He tornat d’una pausa i ara tinc un bloc real per publicar les meves receptes! Ch…

He tornat d’una pausa i ara tinc un bloc actual per publicar les meves receptes! Comproveu la biografia per trobar l’enllaç al bloc: aniré actualitzant setmanalment amb coses noves ☺️ • El meu primer plat que comparteixo és un dels meus preferits – ample i carbí – Paella de pollastre amb botifarra! Vegeu a continuació els substances i consulteu l’enllaç per obtenir la recepta completa i les instruccions! És apte per a nens i fa unes four porcions! També es pot fer GF i vegetariana🍝 • ➖ 2 paquets de ñoquis de patates ➖ 1 pot de salsa de tomàquet (jo vaig fer servir Arrabbiata raoshomemade) ➖ three embotits picants de pollastre (jo vaig fer servir wholefoods) ➖ Un grapat d’espinacs picats ➖ 1/2 bola de mozzarella fresca, tallada a rodanxes fines ➖ 1/2 ceba blanca, picada ➖ three cullerades d’all fresc, picat ➖ 2 cullerades de condiment italià ➖ Un grapat d’alfàbrega fresca, picada •

Related Articles

Back to top button