Pla de menjars

KOFTA DE XAI AL COC DE LLENYA… El temps que hem fet ha estat com el…

KOFTA DE XAI A LLENYA… Quin temps hem fet ☀️ ha estat l’hivern més llarg d’aquest any i estic aquí al 100% per prendre una mica de sol! El pla va ser un rostit ahir, però la concept de quedar-me a cuinar durant hores quan pogués estar fora gaudint del sol em va fer canviar de plans. Així que vaig encendre el forn exterior i vaig fer aquests deliciosos koftas de xai. Vaig bullir les patates, revestides d’oli, sal i anet i les vaig posar al forn de llenya en una safata amb paper d’alumini al costat de les koftas fins que estiguin daurades i cuites. Vaig afegir el Halloumi durant els últims 5 minuts i el vaig servir amb amanida grega i tatziki. Realment period tan senzill com això. La safata grega més fàcil de coure realment. Estaries disposat a provar-ho? Forn de llenya regalat per gardenology1 Fes-los una ullada i segueix-los si t’agrada cuinar a l’aire lliure/estil de vida ❤️

Related Articles

12 Comments

  1. This is a dreamy meal. I’m here for summer dinners cooked outside! 🙌🙌

Back to top button