Pla de menjars

La cançó luo tang 羅宋湯 de la meva MIL és una de les sopes que tinc ganes de menjar. Vaig tenir n…

La cançó luo tang 羅宋湯 de la meva MIL és una de les sopes que tinc ganes de menjar. Mai havia menjat ni sentit parlar d’aquesta sopa fins que em vaig casar amb una família de Xangai. Els meus hubs van traduir el nom a “sopa russa”, però gairebé no semblava borscht; no hello ha remolatxa ni col, i el colour period vermell ataronjat, no vermell porpra fosc. Més tard vaig saber que a la dècada de 1930, els russos van fugir a la Xina i es van establir a Xinjiang, Mongòlia Inside i altres zones del nord. Aleshores no hello havia remolatxa i els russos les van substituir per tomàquets. Les cafeteries d’estil occidental de Xangai sempre tindrien aquest “borscht” al seu menú. No estic segur d’on es va originar la sopa ABC, però crec que és possible que sigui una adaptació del borscht de Xangai, amb ossos de pollastre o porc substituint els ossos de vedella. M’encanten aquestes dues sopes, però els dies freds i plujosos, el borscht de Xangai abocat sobre l’arròs és ample, nutritiu i reconfortant. Les galetes o el pa de massa mare també són perfectes per a aquesta sopa. Normalment preparo la sopa al matí i la reescalfo per sopar. Les sopes gruixudes com aquesta tenen un gust encara millor l’endemà. A la meva foto, no hello ha gaire líquid a la sopa, però l’endemà vaig omplir amb més aigua. ——- MIL’s Shanghai Borscht 2 kg de barreja de costelles de vedella i carn de vedella guisada 3-Four cebes marrons, tallades a rodanxes half bulb d’all, aixafat 2 pastanagues grans 5-6 patates 5 tiges d’api, enfilades 5 tomàquets (o utilitzar toms en conserva o puré) 3-Four cullerades de pasta de tomàquet Sal i pebre negre Three fulles de llorer Pebre vermell per servir *ajusteu les verdures i els condiments al vostre gust 1. Escalfeu els ossos i la carn amb ample aigua bullint, escorreu-ho bé. Tallar les verdures. 2. Sofregiu els ossos i la carn amb 3/Four de les cebes fins que estiguin una mica daurades. Poseu-ho en una olla a pressió, afegiu-hi Three fulles de llorer, 1 culleradeta de sal, half culleradeta de pebre negre i prou aigua per cobrir i cuini a pressió durant 12-15 minuts. Deixar refredar. 3. Sofregiu l’all i la ceba restant amb una mica d’oli, afegiu-hi les verdures i sofregiu-los fins que estiguin lleugerament daurats. Afegiu-hi tota la sopa. Cuini a foc lent fins que les verdures estiguin toves. Sabor i temporada. ——-

Related Articles

Back to top button