Pla de menjars

La massa mare de civada amb mantega em costa força d’encertar, des que he posat…

La massa mare de civada amb mantega és força difícil d’encertar, des que vaig empènyer la fermentació a granel a més de 5 hores. M’he quedat sense farina de pa, així que vaig fer servir farina de torigoe amb un 12% de proteïnes mitjanes, vaig reduir la hidratació al 74% i el líquid per coure la civada en un 5%, i tot i així vaig acabar sobreimantant la massa perquè em vaig oblidar de la massa després del últim plec. El primer pa, tot i que s’ha cuit una hora abans que el segon, es va tallar massa i es va enfonsar. El segon pa va obtenir una puntuació poc profunda i va aguantar millor, més alt. Recordeu a mi mateix que sempre puntueu poc profund perquè prefereixo una orella menys pronunciada i un pa més alt. Civada amb mantega Massa mare 10% farina integral 90% farina de pa 20% entrant 74-78% hidratació (segons la vostra farina) 2% sal Farinetes de civada: 12% civada instantània 3% mantega sense sal 20-25% llet sencera (segons la vostra farina) ) 20-25% d’aigua (segons la teva farina) He afegit les farinetes amb la sal. ——-

Related Articles

Back to top button