Pla de menjars

Les meves hamburgueses preferides de tots els temps. Mai he estat una gran hamburguesa al restaurant gal, jo…

Les meves hamburgueses preferides de tots els temps. Mai he estat una gran hamburguesa al restaurant gal: m’encanta fer la meva pròpia a casa i aquesta podria ser la meva millor que he fet mai. Vaig utilitzar moniatos per als panets per mantenir-lo més saludable i GF, i també es pot fer sense lactis ometent el parm. Components enumerats a continuació i consulteu l’enllaç de la bio per obtenir la recepta completa i les instruccions. Per a four porcions. • Per a l’hamburguesa: ➖1,5 lb d’herba orgànica alimentada amb un 90% de vedella mòlta (la meva la vaig obtenir de wholefoods) ➖1,5 cullerades de salsa Worcestershire ➖1,5 cullerades de Dijon ➖2 cullerades d’all fresc picat ➖1,5 cullerades de pols de condiment italià , pebre trencat ➖1 cullerada de sal rosa de l’Himàlaia ➖1 culleradeta d’oli d’oliva verge further ➖Cobert amb ceba caramel·litzada (1 ceba blanca tallada i cuita amb balsàmic) i parmesà ratllat Per als panets de moniato: ➖1 moniato gran, tallat en cercles ➖ 1 cullerada d’oli d’oliva ➖1 cullerada de sal i pebre rosa de l’Himàlaia •

Related Articles

Back to top button