Pla de menjars

Les meves noies de solter estaven fent aquest mes, així que vaig preparar un dels meus favorits…

Les meves noies de solteres estaven fent aquest mes, així que dilluns vaig preparar una de les meves 30 amanides senceres preferides: amanida de gambes vietnamita! Súper fàcil i sincerament, mai sabríeu que són 30 sencers, això és saborós. • Per a l’amanida: ➖2 cogombres picats ➖1 mango picat ➖1 c de pastanaga ratllada ➖1 pebrot serrano tallat a rodanxes súper fines ➖Menta fresca, coriandre i alfàbrega ➖Anacards recoberts de pebre xile Per a l’amaniment: ➖1 cullerada de coco amino vinagre ➖half pebre serrano picat ➖1 gra d’all picat (o 1 cullerada d’all fresc) ➖Suc de half llima Per a les gambes: marinar i coure-hi: ➖2 cullerades d’aminoàcids de coco ➖1 cullerada d’all fresc o 2 grans d’all picada ➖1 escalunya picada ➖1/three c de brou de pollastre baix en sodi ➖Sal marina i pebre • –

Related Articles

Back to top button