Pla de menjars

M’he anat morint de ganes d’intentar-ho i, per sort, per fi vaig poder fer un brunch recentment…

M’he anat morint de ganes de provar holaarepa i, per type, per fi vaig poder fer un dinar amb una xicota recentment! No només estan fent un treball fantàstic amb les restriccions de COVID, sinó que el menjar period MOLT BO. Aquest lloc és imprescindible a Minneapolis! Detalls del menjar a continuació ⬇️ • Per a mi: Arroz Verde: ou ferrat, plàtan dolç, mongeta negra, col adobada, tomàquet, jalapeño, salsa poblano, crema de cítrics coberta amb porc rostit i guacamole • Per al meu amic: hash de yuca fregida: xoriço, Ou escalfat suau, mongetes, col en escabetx de tamarind-anxo, cojita, tomàquet, jalapeño, cebolleta i porc rostit lent • Compartit: Patates sofrito (sofrí verd, crema de cítrics, olives kalamata) •

Related Articles

Back to top button