Pla de menjars

PANTRECA DE PORC SAL I XILLI… Ahir al matí va ser un començament una mica trist, sincer…

PANTRECA DE PORC SAL I CHILLI… Ahir al matí va ser un començament una mica trist, sincerament, quan sortirà el sol i es quedarà? 😫 Va sortir bé a la tarda, així que vaig decidir tornar a encendre el forn de llenya i experimentar amb una mica de ventresca de porc i patates al forn. Veredicte? Absolutament deliciós! Vaig embolicar les patates amb paper d’alumini i les vaig llançar. Simplement així! Vaig posar la carn de porc a una planxa i una altra vegada, la vaig empènyer girant regularment fins que quedi cruixent! Servit al costat d’una deliciosa amanida barrejada… potser no sembli estiu, però no m’atura! ❤️ Com més faig servir el forn de llenya més m’encanta. Una manera tan senzilla i ràpida de cuinar tantes coses! Seguiu gardenology1 per veure els forns! El forn de llenya regalat per gardenology1 El ventre de porc és nou a aldiuk

Related Articles

5 Comments

  1. Also waiting for the sun and bbq season very impatiently 😢 But sometimes you gotta take it into your own hands and fire up the grill anyways. Love it! 😍

Back to top button