Pla de menjars

PASTÍS DE FORMATGE BLAU… Els diumenges no són millors que això. Després de veure po…

PASTÍS DE FORMATGE BLAU… Els diumenges no són millors que això. Després de veure cheftomkerridge publicar la seva recepta de pastís de formatge blau em vaig inspirar. He estat planejant fer el meu gir sobre això durant unes setmanes i no em va decebre. Vaig fer el meu pastís de cottage d’acord amb una recepta de la meva vellesa i el vaig completar amb la recepta dels xefs de puré de formatge blau amb mantega. Sincerament, va ser el millor pastís de casa que he menjat mai. Vaig a afegir la recepta del meu farciment als aspectes més destacats per a qualsevol que la vulgui, però la recepta authentic es troba a la pàgina de Tom Kerridges i sembla increïble…

Related Articles

Back to top button