Pla de menjars

POLLATRE CUENT DE LLENYA… És divendres i tinc el dia lliure Després d’una mica…

POLLATRE CUENT DE LLENYA… És divendres i tinc el dia lliure 🤩 Després d’una setmana d’escombraries, el clima la setmana vinent comença a semblar-se molt més a la primavera! Dit això, no podia esperar a la setmana que ve per tornar a encendre el meu nou forn de llenya, així que em vaig atrevir al vent per cuinar aquest pollastre peri peri 😍 Va ser el pollastre més sucós que s’ha produït mai i va ser tan senzill de fer, fins i tot un novell. el trencaria. Vaig copejar el pollastre (podeu comprar-ne de preparat) recobert amb condiment i adob peri peri d’Aldi, vaig cobrir una safata amb paper d’alumini, vaig afegir el pollastre, ho vaig cobrir amb paper d’alumini i directament al forn exterior. Vaig cuinar a uns 200 º fins que estava cuit i descobert només durant els últims 10 minuts. Bondat cruixent 😍 Halloumi i blat de moro també es van cuinar al forn i tot el menjar va ser fàcil, sense embolics i deliciós! ❤️ Si vols provar un d’aquests increïbles forns de llenya, fes una ullada a gardenology1 o envia’ls un missatge ❤️ Forn de llenya regalat per gardenology1

Related Articles

5 Comments

Back to top button