Pla de menjars

Quan vaig créixer, vaig passar molt de temps menjant espaguetis i mandonguilles a casa de la meva àvia…

Quan vaig créixer, vaig passar molt de temps menjant espaguetis i mandonguilles a casa de la meva àvia! Period una de les meves tradicions preferides, i una de les coses que va transmetre va ser la seva recepta de mandonguilles, que fins avui encara no he trobat una mandonguilla millor en aquest planeta. M’encanta recrear les seves mandonguilles i els seus espaguetis, però amb un toc saludable. Aquesta pasta de cigrons de Turkey Meatball i eatbanza és un component bàsic a casa nostra i una de les nostres nits preferides de la setmana! (Bonus: també és sense gluten i les mandonguilles són sense lactis 👏🏻) Components que s’enumeren a continuació i consulteu l’enllaç de la bio per obtenir la recepta completa i les instruccions. Per a four porcions. • Per a les mandonguilles: ➖1 lb de gall dindi mòlt ecològic ➖half d’1 ou ➖1 cullerada d’oli d’oliva ➖1/four c de molla de pa sense gluten ➖2 cullerades de llevat nutricional ➖1,5 cullerades de condiment italià, ceba en pols , pebrot vermell picat ➖2 cullerades d’all fresc picat ➖1 cullerada de sal rosa de l’Himàlaia Per a la salsa: ➖1 llauna gran de tomàquets ➖2 cullerades de condiment italià, sal rosa de l’Himàlaia, pebrot vermell picat ➖1 cullerada d’oli d’oliva ➖2 cullerades d’all fresc picat 2 cullerades de ceba picada Servida sobre espaguetis de cigrons eatbanza i cobert amb parmesa fresca (ometeu-la si no hello ha lactis) •

Related Articles

Back to top button