Pla de menjars

T’estàs bombardejant amb publicacions de panettone a IG, oi? Bé, això anirà…

T’estàs bombardejant amb publicacions de panettone a IG, oi? Bé, això continuarà fins després de Nadal. Hello havia una vegada, period pastís de fruites. Després van ser panettoni comercials. Això va donar pas als panettoni artesanals fets amb pasta madre, cosa que vaig descobrir quan gerrie.lanai em va donar un tros del seu celestial panettone classico i em va ensenyar generosament l’ofici una vegada i una altra. El setembre de 2018, vaig tenir la kind d’assistir a un curs de panettone i viennoiserie de three dies a Singapur amb three millors forners italians al.bernardi77 gigisapiente i soulcrumbs.it. Em vaig asseure durant el curs sense saber què com per què. Des de llavors, n’he fet molts panettoni fallits i alguns de bons els dies de kind. Quan vaig veure els forners lily.artisan shannon_fermentation allweneedisloaf i janetthesoprano publicar els seus bonics panets de molla oberta després de les lliçons amb cooking_numa, la estimada professora de panettoni de molla oberta, vaig demanar un espai. Aquest és el meu segon intent amb la guia de Numa. Vaig a parar tots els pastissos i em centraré en els meus panettoni! Gràcies a tots els meus meravellosos professors des del fons del meu cor! ♥️Oh, i sense oblidar meals.me.once more (m’encanten els seus paneys!) i shirleyssia, ambdues que van aguantar les meves interminables preguntes l’any passat sobre pasta madre🥰😍 Fer panettone és una obsessió perquè hello ha tantes coses que poden va malament i quan el producte last és bo, aquesta sensació és pura alegria. No tens un panettone a la teva taula aquest sopar de Nadal? ——

Related Articles

Back to top button