Pla de menjars

Tinc un endarreriment d’imatges de menjar al telèfon perquè últimament he estat molt ocupat…

Tinc un endarreriment de fotos de menjar al meu telèfon perquè últimament he estat molt ocupat i no deixo de publicar! Aquesta va ser la meva opinió dels fideus d’all i bitxo i tenia un gust molt millor del que m’esperava 😍 No tenia gairebé res a la nevera i als armaris, així que es va fer amb tot el que podia trobar! Vaig cuinar uns espaguetis, després en una paella a component, vaig sofregir la ceba i l’all amb una mica d’oli d’oliva, vaig afegir uns bitxos, vaig escórrer els espaguetis i després els vaig afegir a la ceba, l’all i el bitxo, vaig afegir una mica més d’oli d’oliva i després vaig servir amb una mica de fresc. cibulet, anet i ceba tendra i un raig de sriracha! M’encanta quan un àpat en el qual no tens moltes esperances resulta molt bo 🙌🏻 .. … ..

Related Articles

Back to top button