Pla de menjars

Tornant a publicar el meu sopar de gnocchis de coliflor i paella de sàlvia perquè el vaig canviar…

Tornant a publicar el meu sopar de gnocchis de coliflor i paella de sàlvia perquè el vaig canviar una mica! Aquesta vegada vaig fregir els meus nyoquis a l’aire, que definitivament vaig preferir fer-ho a la paella i vaig afegir una mica de crema de coco per donar una mica de cremositat a la salsa! • 🍝 gnocchi de coliflor traderjoes 🍝2 cullerades de sàlvia fresca picada 🍝1 cullerada d’all picat 🍝2 trossos de botifarra de pollastre picant wholefoods 🍝2 cullerades de crema de coco en conserva 🍝Suc i ratlladura de llimona 🍝 1 culleradeta de temporada de llimona 🍝 p sal marina , pebrot i pebrot vermell picat 🍝1 cullerada d’oli d’oliva 🍝1/three c de parmesà ratllat 🍝🍝Afegiu els vostres gnocchis de cauli a la fregidora amb una mica d’oli d’oliva i condiment italià i deixeu-ho coure a 400 durant 12 min. Mentrestant, afegiu oli d’oliva a una paella i talleu-ne la closca i cuini. Talleu a trossos petits mentre es cuina. Escorreu la paella i torneu-hi a afegir la botifarra amb una mica d’oli d’oliva, crema de coco, suc i ratlladura de llimona, els nyoquis, l’all picat, la sal marina, el pebre i la sàlvia. Coure uns minuts recobrint la pasta amb la salsa. A sobre amb parmesà i servir! •

Related Articles

Back to top button