Pla de menjars

Un pa uniformement llarg com el de Perfect Loaf, una forma que vull però que poques vegades aconsegueixo. Per aconseguir t…

Un pa uniformement llarg com el de Good Loaf, una forma que vull però que poques vegades aconsegueixo. Per aconseguir aquest pa uniforme, no vaig sobreposar la massa quan li vaig donar forma. Acabo d’estirar els costats esquerre i dret de la massa al centre, o superposar-me lleugerament, i després vaig enrotllar com de costum. Hello haurà menys tensió d’aquesta manera i una molla de forn més petita (més encara als meus pans d’avui perquè el meu entrant només s’havia refrescat dues vegades després de 2-Three dies d’abandonament), però la molla encara és molt bona! Per obtenir més butllofes a l’escorça, ruixeu aigua a la massa i a la tapa de la DO després de carregar-la a la DO. Pa de farina blanca orgànica amb llavors de Shipton Mill, 77% d’hidratació, 6 hores a prova a granel i 13 hores a prova de fred. ——-

Related Articles

Back to top button