Pla de menjars

Una altra nit, un altre sopar a la paella. Sincerament, faig servir les meves paelles de ferro colat més que…

Una altra nit, un altre sopar a la paella. Sincerament, faig servir les meves paelles de ferro colat més que qualsevol cosa a la meva cuina: són un enviament de Déu! Tot té molt millor gust en un. Quines són les eines de cuina preferides de tots els altres? Sempre estic a la recerca de nous! Aquesta paella cremosa de cuixa de pollastre amb llimona period una de nova per a mi, una cosa que vaig preparar durant la quarantena i que period una de les preferides dels meus xicots! Crec molt que el pollastre no hauria de fer mai. ser. avorrit, i això no va decebre! Vegeu a continuació els substances i consulteu l’enllaç per obtenir la recepta completa i les instruccions! La recepta fa unes 3-5 porcions! • ➖5 cuixes de pollastre (jo tinc la meva de wholefoods) ➖Three grans d’all fresc, picats ➖2 cullerades d’orenga fresc ➖Suc i ratlladura d’1 llimona ➖2 c de brou de pollastre baix en sodi ➖half of ceba blanca, picada ➖1/ 2 llaunes de llet de coco ➖Un grapat d’olives kalamata, picades ➖Un grapat de julivert fresc, picat ➖Cobert amb formatge feta •

Related Articles

Back to top button