Pla de menjars

Una lliçó de baixes expectatives. Tenia moltes expectatives fa 4 dies quan vaig decidir…

Una lliçó de baixes expectatives. Tenia moltes expectatives fa four dies quan vaig decidir que period hora de vèncer la meva inquietud per fer baguettes. El 1r intent (4a foto), les baguettes eren com les que menjava molt abans que l’IG i el pa artesanal. La recepta és d’Ethan Chlebowski i m’agrada perquè la crosta period molt fina i la molla estava airejada. Jo faria banh mi amb aquesta recepta. El meu segon intent l’endemà (em vaig esforçar per provar les meves receptes marcades cada dia fins que ho encertava) va ser el de Breadtopia (5a foto). Sabia, fins i tot quan estava pastant la massa, que no funcionaria perquè la massa durant la nit estava sobreimpregnada i, en cada etapa, la massa period com una piscina, webby i rugosa. Period del tot inconceivable donar forma i puntuar. Les baguettes tenien un sabor més profund i tenien un gust dens i pesat com la massa mare fallida que vaig fer quan vaig començar a coure la massa mare. Em va fer adonar que no m’agraden les baguetes amb un sabor profund. El meu tercer intent (6a foto) va ser la recepta de tasteofartisan.com. Encara que millor que els dos intents anteriors, les baguettes no tenien gaire moll de forn. Hello ha molts elements que poden fer o trencar les baguetes i el meu modelatge és el més feble, així que vaig mirar vídeos de modelatge a Youtube i vaig trobar un que em va agradar molt, el de Michael Chèze Productions. El seu modelat crea molta tensió, i això és el que va fer que el meu quart lot de baguettes resultés força bo, tot i que la molla no és de bresca. M’agrada el gust, la crosta fina i cruixent i la molla suau. Una altra recepta de guarda! Baguettes franceses 500 g de farina per a tots els usos (vaig utilitzar King Arthur’s) 360 g d’aigua a temperatura ambient 10 g de sal three g de llevat sec instantani 25 g de mel (he fet servir 20 g) Per obtenir el mètode, consulteu la publicació de tasteofartisan.com. ——-

Related Articles

Back to top button