Pla de menjars

Vaig trobar una bossa de weiners al congelador, vaig fer uns panets de gossos calents xinesos i una hamburguesa…

Vaig trobar una bossa de weiners al congelador, vaig fer uns panets de gossos calents xinesos i panets d’hamburgueses amb la massa sobrant. Aquesta és una bella massa versàtil que es pot fer en panets suaus de qualsevol forma i farcit de qualsevol cosa, des de gossos calents fins al curri. La recepta es troba a l’última foto, publicada des de la meva publicació del 30/8/21. El pes de la massa per als panets d’hamburguesa period de 105 g, de manera que els panets tenien una bona mida. Els panets de gossos calents de 115 g de pes de massa eren bastant grans, per anar amb els weiners de 6 polzades. En comptes d’uns pastissos de vedella, vaig fer botifarrades amb carn de porc mòlta, sàlvia seca, pebre vermell, farigola, romaní, ceba i all en pols, sal i pebre. Molt boníssim. ——-

Related Articles

Back to top button