Pla de menjars

XAWARMA DE XAI AL COC DE LLENYA… Com estem tots? El sol torna a sortir i estem fent una…

XAWARMA DE XAI AL COC DE LLENYA… Com estem tots? Els sols tornen a sortir i aviat farem una recerca d’ous 😍 si heu vist la meva història de mi xerrant nerviosament amb tots vosaltres, sabreu que m’han regalat un forn de llenya de gardenology1 El meu primer esforç per mostrar la seva versatilitat va ser aquest mitja pota de xawarma o el meu gir estiuenc en una festa del cap de setmana de Pasqua ❤️ El forn period una peça tan fàcil d’utilitzar. Il·luminat amb llenya i va continuar afegint un tronc. Sense encenedors, sense esperar una hora perquè les brases es refredin prou per cuinar, només 20 minuts perquè les rajoles s’escalfin i ja està a punt. Aquest xai amb faucet d’espectacle period tan senzill, només recobert amb pasta de shawarma que vaig rebre de Tesco, cobert amb paper d’alumini i al forn durant 2 hores. Vaig destapar durant 1 hora més, remenant per obtenir una bona crosta. Un cop va sortir el xai, vaig tirar el blat de moro embolicat amb paper d’alumini per escalfar-lo, i finalment els panets per escalfar. Deliciós! ❤️ Si voleu afegir a la vostra cuina/cuina a l’aire lliure, doneu un missatge a gardenology1 i feu un seguiment 👌 El forn de llenya va ser regalat.

Related Articles

8 Comments

Back to top button